Gast artikel schrijven

Posted on

Het is leuk om te schrijven

Kun je al een beetje Nederlands schrijven, of schrijf je liever in het Arabisch? Het kan op de Nederlands & Arabisch community. Wij zijn namelijk op zoek naar gast schrijvers die het leuk vinden om elke week of een keer een artikel te schrijven over:

  • cultuur
  • recepten
  • reizen
  • Grappige ervaringen in Nederland

Je mag zelf kiezen waar je het liefst over schrijft. De artikelen worden geplaatst op hindinholland.com en gedeeld via Facebook. Doordat de community de afgelopen 3 jaar zo gegroeid is hebben wij de website vernieuwd. Op deze community willen wij Nederlandse en Arabische mensen kennis laten maken met de mooie verschillende culturen, bijzondere verhalen van de mensen en leuke recepten. He is mogelijk om je artikelen met naam of anoniem te delen op de website.

Hoe schrijf je een leuk artikel

  • Schrijf vanuit je eigen ervaringen
  • Geef je eigen mening
  • Denk na over een pakkende titel
  • Wees origineel

Dus heb je talent om te schrijven, vindt je het leuk om wekelijks of eenmalig een artikel te plaatsen op de website dan kan dat, zowel in het Arabisch of in het Nederlands. Wij zijn heel benieuwd! Stuur een mailtje naar hind@hindinholland.com als je interesse hebt of nog iets wilt vragen.

PS: Wil je graag je levensverhaal delen door een aantal columns te schrijven dan mag dat ook.

Bedankt voor het delen :)
  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.