Over Hind In Holland

Posted on

Wie is Hind in Holland?

Drie  jaar geleden ben ik gestart met een Facebook pagina, op die pagina gaf ik korten Nederlandse lessen. Toen ik net in Nederland kwam wonen wilde ik zo snel mogelijk de taal leren. Daarom leek het mij het leuk om andere mensen ook te helpen. Het was namelijk niet makkelijk om van Arabisch naar het Nederlands te leren. Toen ik merkte dat heel veel mensen behoefte hadden aan deze lessen ben ik samen met mijn man gestart met de website.

Ik kom uit Marokko (Marrakech) en ben getrouwd met een Nederlandse man. Hij helpt mij soms met het vertalen controleert altijd de lessen die ik publiceer. Samen willen wij met deze website mensen helpen die bijvoorbeeld nieuw zijn in Nederland en nog niets weten over het land, de cultuur, de taal en de mensen. Wij vinden het leuk om te vertellen over typisch Nederlandse gewoontes en mooie plekken om te bezoeken.

Doordat de website zo gegroeid is en ook op Facebook heel veel mensen ons nu volgen hebben we de website vernieuwd. De nieuwe website is niet alleen maar voor de Nederlandse taal. Het wordt ook de plek waar je kennis gaat maken met het land, de mensen en de gewoontes. Leuke (gratis) citytrips, mooie plekken om te bezoeken, handige tips, praktische tips en hulp als je bijvoorbeeld wil gaan solliciteren. Samen helpen wij jullie daar graag bij.

Aan de andere kant lijkt het ons ook leuk om Nederlandse mensen kennis te laten maken met de Arabische cultuur, zoals eten en reizen de mensen en de verhalen van de mensen. Het lijkt ons leuk om op de website jullie leuke ervaringen in Nederland te delen, Misschien heb je bijzondere recepten die je meeneemt uit je land.van herkomst? Dat is leuk om te delen. Ook zijn wij benieuwd naar bijzondere plekken uit het land waar je vandaan komt. Daarvoor is de nieuwe website hindinholland.com.Een plek om de mooie en bijzondere culturen met elkaar te delen. Een Nederlands & Arabisch community die samen bijzondere, leuke, grappig informatie delen!

Als je vragen hebt kun je ons altijd een vraag stellen!

Groeten Hind & Chris

 

مرحباً،

معكم هند وكريس، مند ثلاث سنوات ابتدأنا بنشر دروس في اللغة الهولندية على موقع hindinholland.com لنساعد كل الراغبين في تعلم الهولندية وبفضل دعمكم  وأيضاً لارضاكم قمنا بإضافة مواضيع أخرى مختلفة ومفيدة على الموقع لكل من يعيش في هولندا.

قراءة المزيد حول هذا الموضوع (باللغة الهولندية مبسطة) تفضل بالضغط على الرابط في الأسفل.

Hind & Chris

Bedankt voor het delen :)
  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.